1500 TL altı en iyi garantili cihazlar -2-

Daha önce 1000 tl ve 1500 tl altı en iyi cihazları sıralamıştım.Bu yazımda ise 1500 TL altı en iyi cihazlar -2- ile karşınızdayım.

1-Asus ZenFone Max Pro (3-32)

İlk sıradaki cihazımız Asus Zenfone Max Pro, 5000 mAh değerinde ki bataryası ve SnapDragon 636 işlemcisi ile ön plana çıkıyor.Genel olarak bu fiyat bandına göre özellikleri gayet iyi olan cihazda, Asus'un ZenUI arayüzü yerine Saf Android kullanıldığından performans olarakta üst düzey bir kullanım sağlıyor.

Cihazın detaylı özelliklerini ve fiyatını buraya takılayarak öğrenebilirsiniz.

2-Samsung Galaxy M20 (3-32)

Samsung'un belki de kağıt üstünde ki en iyi fiyat/Performans cihazlarından biri olan M20, 2. Sırada.Cihazda Max Pro gibi 5000 mAh batarya bulunurken,  işlemci tarafında Samsung Exynos 7 Series 7904 kullanılıyor.Damla çentikli tasarımı sayesinde ise hem modern, hemde estetik bir tasarıma sahip olan M20'nin detaylı özelliklerini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

3-UMIDIGI One Pro(4-64)

Şimdiki cihazımız ise Türkiye'ye yeni girmiş olan ve daha öncede Umi adı altında satış yapan UMIDIGI firmasına ait.Cihazda 3250 mAh batarya bulunurken işlemci tarafında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Zira cihazda MT6737t (Helio P23) tercih edilmiş.Gerek MTK' nın pil konusunda ki zafiyeti, gerek cihazda ki pil kapasitesinin düşük olması bu cihazı rakiplerine göre kısmen dezavantajlı duruma düşürüyor.

Cihazın teknik özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

4-Vestel Venus Z20 (4-64)

Son cihazımız ise Vestel'e ait.Her ne kadar bu markaya karşı büyük bir ön yargı olsa da kağıt üstünde hayet iyi bir cihaz olan Z20, bu listede kendine yer bulabildi.Cihazda 3400 mAh pil ve SnapDragon 630 işlemci bulunurken şık tasarımı sayesinde kendini öne çıkarıyor.Elbette kullanıcı yorumları pek olumlu olmasa da bu fiyata gayet yeterli bir cihaz gibi duruyor.Cihazın özelliklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


Bana destek olmak için önerileriniz yorum olarak belirtebilir, "1000 tl altı en iyi cihazlar -2-" listem için cihaz önerebilirsiniz.
Uygulamamı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Düşük bütçeli telefon arayanlar için ideal bir içerik olmuş. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler, umarım şinize yaramıştır.

      Sil
  2. İdeal günlük kullanıma uygun cihazlar listelenmiş teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Umidigi güzel cihaza benziyor alınır o paraya göre gayet güzel görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski cihazları kaliteli değildi ama şimdikiler iyi gibi, teşekkürler

      Sil
  4. Çok faydalı olmuş teşekkür ederim 💓

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler...