Futbol oyunu sevenler buraya!|Android için en iyi 5 futbol oyunu!

Futbol günümüzün olmazsa olmaz sporlarından biri.Özellikle de ülkemizde 7'den 77'ye hevesle takip ediliyor.Bende bu listemde Andoid cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi 5 futbol oyununu listeledim.Umarım beğenirsiniz.


5-New Star Manager

Döneminin efsanesi olan New Star Soccer'da bilindiği üzere sadece kendi oluşturduğumuz oyuncu ile ilgilenip, sadece onun bulunduğu pozisyonlarda kontrol sağlayabiliyorduk.Lakin bu yeni oyunda tüm takımdan sorumluyuz.Bu oyuna PES'de ki Analig modunun, mobile kısmi bir benzerlikle uyarlanmış hali de diyebiliriz.Oyun grafik anlamında pek ön planda olmasa da gerek düşük boyutu ile çoğu cihazda oynanabilmesi, gerek bağımlılık yapıcı etkisi sayesinde bu listede.
Oyunu Google Play Store'dan ücretsiz olarak edinebilirsiniz.



4-Score Hero

Eminim nir çok takipçimiz bu oyunu biliyordur.Oyunda kensi karakterimizi olulturup, takımızda ön plana çıkmaya çalışıyoruz.Oldukça eğlenceli bir oyun olan Score Hero'da Her top kaybınızda 1 can kaybesiyorsunuz.Can toplamak için ise belirlenen süre boyunca beklemeniz gerekiyor.Bu sebepden ötürü oyunu oynayanlar genelde hile kullanmak zorunda kalıyor.
Oyunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.





3-Dream League Soccer 2019

Yıllardır en çok oynanan mobil futbol oyunlarından biri olan Dream League'in 2019 versiyonu, listemde 3. Sırada.Oyunda kendi takımımızı kurup, forma, amblem stad gibi kilit etmenleri değiştirebiliyoruz.Bu açıdan gayet iyi olan oyun, grafik anlamında NSM'den iyiyken muadillerine göre daha vasat duruyor.Bir çok oyuncunun yüzleri de oyunda bulunuyor.Oyun hem multiplayer, hemde singleplayer moduna sahipken, arkadaşlar ile oynama özelliği de mevcut.En önemlisi ise bu oyunun internetsiz oynanabilmesi.

Oyunu Google Play Store'da ücretsiz olarak indirebilirsin.



2- FIFA Mobile

Pc ve PS'da oldukça popüler olan Fifa' nın Mobil versiyonu olan FIFA Mobile'da kendi takımınızı oluşturup, çok oyunculu maçlarda kendinizi göstermeye çalılıyorsunuz.Bir çok takımın ve oyuncunun lisanslı olduğu oyunun en büyük dezavantajı,  internete ihtiyaç duyması.Zira yukardaki 3 oyunu internetsiz oynayabiliyoruz.

Oyunu Google Play Store'dan edinebilirsiniz.


1-PES 2019 Mobil

Ve listenin liderine geldik.Ülkemizde en çok oynanan futbol oyunı olan Pes'in mobil versiyonu olan PES 19 Mobil'de tpkı FIFA gibi kendi takımınızı oluşturup, hem özel görevler, hem de arkadaşlar arası maçlar yapabiliyor, dilerseniz çok oyunculu modda diğer oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz.Yine bir çok ytakımın ve futbolcunun lisansli olduğu oyun, internetsiz oynanıma müsade etmiyor.

Ücretsiz olan Pes 19'u indirmek için tıklayın.


Daha fazlası için tavsiyelerinizi bana yorum olarak belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar