Telefonunuzda bulunması gereken en işlevsel 4 uygulama

Günümüzde teknoloji olmazsa olmazımız.En çok kullandığımız teknolojik alet ise telefonlar.Bu yazımda sizlere "Android cihazlarımızda bulunması gereken en işlevsel 4 uygulamayı" tanıtacağım.


İşte cihazınızda bulunması gerek 4 uygulama!

1- YouTube Vanced

İlk sırada ki uygulamamız "YouTube Vanced". Bu uygulama youtube'un daha çok özellik içeren versiyonu diyebiliriz.Bu uygulama sayesinde videolarınızı arka planda oynatabilir,müzik dinlerken ise ekranınızı uykuya alıp pilden de tasarruf sağlayabilirsiniz.Üstelik Youtube Vanced'da ki karanlık tema ile youtube'u daha kompakt bir tasarımla kullanabileceksiniz.
Youtube Vanced'ı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.(XDA-Apk)


2- SHAREit

2. Uygulamamız daha çok dosya aktaran veya iki de bir cihaz değiştirip veri aktarma da sıkıntı çekenler için.SHAREit ile bir dosyayı Hotspot üzerinden bluethooth'a nazaran çok çok daha hızlı ve kolay aktarabilirsiniz.Bu mantık üzerine bir çok uygulama olsa da aralarında en çok ilgi gören ve indirilen SHAREit olduğundab listeye onu ekledik.
SHAREit'i indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.




3-MERA Sosyal

3. Uygulamamız pek bilinmeyen ancak düşük özellikli telefonlar için ilaç gibi bir uygulama.Bu uygulama sayesinde Facebook,İnstagram gibi bir çok sosyal medya uygulamasının telefonununzdaki Ram hafıza ve pil sömürüsünden kurtulacaksınız.Çünkü bu uygulama oldukca küçük boyutu ile 15+ sosyal medya uygulamasını sizlerle buluşturuyor.Uygulamaya girerken keni oluşturduğunuz parola sayesinde mesajlarınız ve özel bilgilerinizi koruma altina alabiliyor,isterseniz ayarlardan açabileceğiniz gizli mod özelliği ile uygulamada ss almayı engelleyebiliyorsunuz.

Mera Sosyal'i indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.




4-Link2SD

Bu uygulama sayesinde düşük hafızalı cihazınızın Yeterli alan yok uyarısı ile karşılaşmayacaksınız.Çünkü bu uygulama sisteminizdeki veya mağazadan indirdiğiniz uygulamaları hafıza kartına aktarabiliyor.
Ne yazıkki bu uygulamayı kullanabilmek için cihazınızın rootlu olması gerekiyor.İlerki günlerde Xiaomi cihazınızı nasıl rootlayabileceğiniz hakkında bir yazı hazırlayacağım.
Link2Sd nasıl kullanılır?Buraya tıklayarak gayet detaylı bir anlatıma ulaşabilirsiniz.





2.yazımda tanıtıp listeye almamı istediğiniz uygulamalrı yorum olarak belirtebilirsiniz.

Bana destek olmak için buraya yorum bırakarak görüslerinizi belirtebilirsiniz.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Şuraya birkaç şeyde ben bırakayım,

    X-plore:

    Nokia Symbian işletim sisteminden beri piyasada olan benim çok sevdiğim ücretsiz ve çok işlevli dosya yöneticisi programı. Sunucu dan gizli klasörlere kadar erişim için kullanabilirsiniz.

    Authy:

    İki faktörlü kimlik doğrulama sistemi olan tüm sosyal medya ve diğer sitelere sms gerektirmeden doğruma kodu oluşturan bir program. Yıllardır kullanırım hem güvenli hem işlevsel.

    YanıtlaSil
  2. Mera sosyal çok iyi düşünülmüş gerçekten 15 in 1 bütün medya tek platformda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef hak ettikleri ilgiyi görmüyor bu uygulama.

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler...